08 nov. 2016

Meniul Start in Windows 10

Meniul Start in Windows 10Meniul Start in Windows 10Odata cu lansarea lui Windows 10 s-a revenit la Start Meniu asa cum eram obisnuiti pana la Windows 8, cand s-a incercat eliminarea acestuia. Cei de la Microsoft au fost nevoiti insa sa tina cont de feedback-ul utilizatorilor care si-au cerut inapoi Start Meniu-ul, asa ca in Windows 10 s-a ajuns la un compromis rezonabil si a aparut noul Start Meniu asa cum il regasim in forma actuala.

Cu toate acestea exista utilizatori care au simtit nevoia de a customiza noul meniu de start, in acest sens ei dorind sa il faca mai slim, mai usor de parcurs. In aceasta ideea a aparut nevoia de a elimina lista cu programele instalate. Din nou Microsoft a tinut cont de parerea utilizatorilor si odata cu Windows 10 Insider Build 14942 este disponibila eliminarea programelor din Start Meniu.

Pentru aceasta va trebui sa mergeti alegeti din Setings optiunea Personalization iar aici dati click pe meniul Start. Veti gasi aici optiunea Hide app list in Start Menu pe care trebuie sa o bifati daca doresti sa nu iti mai apara lista cu programe atunci cand accesezi meniul de start.

Cei care beneficiaza de noul update, vor observa ca pe langa aceasta noua optiune vor putea comuta intre doua moduri de vizualizare a meniului de start cu ajutorul a doua butoane aflate in partea stanga sus a Start Meniu-ului. In continuare aveti optiunea de micsora sau mari latimea Start Meniu-ului sau de adauga noi optiuni in meniul de start, asa ca pot spune ca nivelul de customizare a ajuns la un nivel destul de inalt, desi se zvoneste ca Microsoft doreste sa mai adauge ceva optiuni pe viitor.

01 iul. 2014

Instalare Windows 8

Instalare Windows 8 – daca doriti instalarea unui sistem de operare windows 8, puteti apela la serviciile noastre. Locatia noastra este pe strada Vasile Goldis, din Alba Iulia (in zona casei de sanatate). Instalarea sistemului Windows 8, cu programele standard (antivirus, program de arhivare, programe de editare, navigare pe internet, vizionare file, etc.), nu dureaza mai mult de 2 ore.

Este foarte important ca sistemul Dvs., de operare sa fie instalat de catre un profesionist care stie sa optimizeze un sistem de operare Windows. Inainte de reinstalarea sistemului, vom face un backup, cu tot ce exista in PC-ul Dvs. Astfel, nu veti risca pierderea imaginilor, a documentelor, muzica, etc.

In cazul in care aveti programe speciale de contabilitate sau alte programe care pot avea probleme la rularea pe Windows 8, compania noastra poate rezolva si aceste probleme. Servicii aplicate la instalarea unui sistem de operare nou:

 • Testarea sistemului
 • Recuperarea datelor
 • Partitionare
 • Instalare si configurare
 • Optimizarea sistemului
 • Instalare software (antivirus, Office, programe grafica, CAD, programe pentru web, jocuri, etc.)
30 iun. 2014

Devirusari Online

Devirusari Online – navigarea pe Internet, sau instalarea de software nou si schimbul de date pot afecta computerul nostru. Virusii pot compromite calculatorul nostru si chiar sa ne fure identitatea. Chiar daca folosim un program antivirus, computerul nostru poate fi infectat. Compania noastra poate rezolva aceste probleme si online.

Exista programe speciale cu care ne putem conecta la computerul Dvs., indiferent de locatie. Important este sa aveti o conexiune la Internet si putin timp sa ne urmariti. In momentul in care suntem conectati la computerul Dvs., veti vedea exact ce foldere accesam si care sunt pasii pentru rezolvarea problemei Dvs.

Programul folosit de noi, nu se instaleaza – el cuprinde un folder pe care trebuie sa il descarcati de pe site-ul nostru, il dezarhivati, programul respectiv va genera un cod si o parola pe care va trebui sa ni le furnizati si cam atat! In functie de problemele computerului Dvs., vom finaliza devirusarea, vom optimiza sistemul si il vom reporni.

DEVIRUSARI ONLINE – CUM PROCEDAM?

 • In primul rand va trebui sa descarcati programul cu care ne vom conecta la computerul Dvs. – Descarcati: Devirusare Online
 • Dezarhivati programul respectiv (preferabil pe Desktop)
 • Navigati in folderul dezarhivat si accesati fisierul executabil
 • Ne comunicati codul si parola generata de software-ul respectiv

Pentru acest serviciu va trebui sa achitati prin Paypal, suma de 20 Euro, sau doar 10 Euro, pentru optimizarea sistemului. Avantajul este ca nu va mai deplasati la o firma de reparatii calculatoare si scapati de scoaterea cablurilor care uneori sun greu de accesat.

[wp_paypal_payment]

29 iun. 2014

Mentenanta Calculatoare

Serviciul de mentenanta calculatoare este practic un servicu care se aplica periodic, in functie de specificatiile facute in contract si conform unui grafic prestabilit care are ca scop mentinerea in conditii bune de functionare a unui sistem de calcul.

Mentenanta sau intretinerea sistemelor de calcul este un serviciu care se aplica doar cu acordul beneficiarului si in functie de timpul acestuia. In serviciul de mentenanta calculatoare intra partea de hardware, software si celelalte echipamente interconectate inclusiv retele de calculatoare.

SERVICII DE MENTENATA CALCULATOARE

 • Curatarea periodica a PC-ului
 • Devirusare si control securitate
 • Verificare hardware
 • Instalare si modificare software
 • Reinstalare sistem de operare
 • Control retea, intretinere server
 • Mutari fizice ale PC-ului

In cazul unor defectiuni care trebuiesc remediate urgent, noi vom trimite un specialist in cel mai scurt timp pentru inlaturarea problemei. Instalarea unui sistem de operare sau reinstalarea, se va face la sediul firmei Dvs., sau la sediul nostru in functie de timpul necesar serviciului respectiv. Contractele de mentenanta calculatoare se fac pentru minim un an si se vor specifica toate operatiunile periodice care vor fi aplicate fiecarui sistem.

© 2014 PcAlba Romania, Alba Iulia.
Top