Retele de Calculatoare

Retele Calculatoare

Retele de Calculatoare – proiectare si instalare retele de calculatoare, configurare rootere sau servere Linux. Proiectarea, cablarea si instalarea unei retele locale nu este un procedeu simplu.

Conexiunile intre calculatoare prin cablu, este in continuare cea mai buna optiune pentru ca putem avea o viteza de transfer mult mai mare fata de conexiunile Wireless.

Conexiunile prin cablu nu sunt afectate de interferentele cu frecventele radio din zona respectiva, lucru care ne avantajeaza chiar si la securitatea datelor.

Pentru orice problema legata de reteaua Dvs. ne puteti contacta la numarul de telefon 0754 308 781. O persoana specializata in acest domeniu va discuta cu Dvs., pentru eliminarea problemei.

Pentru proiectarea unei retele de calculatoare sunt necesare cunostinte avansate de retelistica, de la analizarea spatiului fizic unde reteaua locala va fi instalata, pana la finalizarea lucrarii si testarea retelei.

Inainte de startarea unei lucrari se vor analiza echipamentele existente sau solicitate, analiza spatiului, pereti, birouri, temperatura, etc.

SERVICII RETELE DE CALCULATOARE

Configurarea unei retele de calculatoare in cadrul unei companii nu este o operatiune la indemana oricui. Compania noastra va pune la dispozite personal specializat in acest domeniu, cu ani de experienta in proiectare, instalare, configurare si intretinere a unei retele de calculatoare.