Devirusari

Devirusari

Devirusari – Majoritatea persoanelor care detin un PC, se lovesc de diverse probleme.

Este mult mai simplu sa apelezi la o cunostinta care poate rezolva aceste probleme insa, exista cazuri in care lucrurile se inrautatesc mai mult.

Virusii sunt programe dezvoltate de diverse persoane care au rolul de a autocopia si care se instaleaza fara permisiunea persoanei sau a persoanelor care detin PC-ul.

Acesti virusi pot provoca foarte multe probleme software si chiar hardware.

In Internet, exista diverse companii care ofera programe „Antivirus” gratuite insa, nu toate sunt profesionale. Un program antivirus, se instaleaza in functie de capacitatea computerului, de memorie si procesor.

In cazul in care aveti probleme cu PC-ul, Dvs. nu ezitati sa ne sunati sau sa ne trimiteti un email, in vederea rezolvarii problemei Dvs.

DEVIRUSARI – REZOLVAREA PROBLEMELOR

Daca problemele aparute la PC-ul Dvs., nu sunt foarte grave, devirusarea se poate face si online. Avem specialisti care se pot conecta la computerul Dvs. si problemele se vor rezolva.

Serviciile de devirusari sau de alta natura, oferite de compania noastra se adreseaza persoanelor fizice si companiilor din Alba Iulia si localitatile invecinate.

Daca echipamente Dvs., IT nu functioneaza la parametri optimi, unul din specialistii nostri se va deplasa la locatia Dvs. si problemele se vor rezolva.