Devirusari Online

Devirusari Online – navigarea pe Internet, sau instalarea de software nou si schimbul de date pot afecta computerul nostru. Virusii pot compromite calculatorul nostru si chiar sa ne fure identitatea. Chiar daca folosim un program antivirus, computerul nostru poate fi infectat. Compania noastra poate rezolva aceste probleme si online.

Exista programe speciale cu care ne putem conecta la computerul Dvs., indiferent de locatie. Important este sa aveti o conexiune la Internet si putin timp sa ne urmariti. In momentul in care suntem conectati la computerul Dvs., veti vedea exact ce foldere accesam si care sunt pasii pentru rezolvarea problemei Dvs.

Programul folosit de noi, nu se instaleaza – el cuprinde un folder pe care trebuie sa il descarcati de pe site-ul nostru, il dezarhivati, programul respectiv va genera un cod si o parola pe care va trebui sa ni le furnizati si cam atat! In functie de problemele computerului Dvs., vom finaliza devirusarea, vom optimiza sistemul si il vom reporni.

DEVIRUSARI ONLINE – CUM PROCEDAM?

  • In primul rand va trebui sa descarcati programul cu care ne vom conecta la computerul Dvs. – Descarcati: Devirusare Online
  • Dezarhivati programul respectiv (preferabil pe Desktop)
  • Navigati in folderul dezarhivat si accesati fisierul executabil
  • Ne comunicati codul si parola generata de software-ul respectiv

Pentru acest serviciu va trebui sa achitati prin Paypal, suma de 20 Euro, sau doar 10 Euro, pentru optimizarea sistemului. Avantajul este ca nu va mai deplasati la o firma de reparatii calculatoare si scapati de scoaterea cablurilor care uneori sun greu de accesat.

[wp_paypal_payment]

Lasă un comentariu